Rudolf cake

Hee!

Met de kerst net achter de rug leek het ons leuk dit recept nog even met jullie te delen.
Op pinterest zochten wij naar cake ideeën en kwamen deze cake tegen.
Het is niet moeilijk  en super lekker!

Wat heb je nodig?

dsc_0032

  • 1 cake mix, wij kozen voor een wolkencake (Dr.Oetker)
  • smeltchocolade
  • rode en witte marsepein
  • 2 zakjes chocolade glazuur
  • maltesers

Bereidingswijze:

  1. Volg de instructies op de cake mix om je basis cake te maken. Zet deze vervolgens in de oven.
  2. Als de cake in de oven staat kun je beginnen aan het maken van het gewei. Teken hiervoor op een vel bakpapier de vorm van het gewei. Smelt de chocolade en verdeel het over de vorm. Let op! Vergeet geen stokjes in het gewei te doen.
    DSC_0043.JPG
  3. Wanneer het gewei in de diepvries ligt kun je aan het glazuur beginnen.
    Verdeel eerst het glazuur over de bovenkant van je cake. Druk hier steeds halve maltesers op.
  4. Bedek vervolgens ook de zijkanten met chocolade glazuur.
    DSC_0054.JPG
  5. Begin, terwijl het glazuur en het gewei aan het drogen zijn, met het maken van de ogen en neus van marsepein.
  6. Steek als laatste het gewei, de ogen en de neus met satéprikkers in de cake.

Liefs,

Lotte en Lara

ps: mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s